Website Creator

ZANGLES

Natuurlijk kun je je opgeven voor individuele - of duoles. Maar er zijn nog veel meer lesvormen mogelijk! Hieronder vind je een overzicht van lessen die momenteel gegeven worden. 

Alle zanglessen zijn gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde CVT en EVT-methodes, die je in staat stellen elk gewenst geluid op een gezonde manier te produceren. Waar wacht je nog op! 

ZANGLESSEN

Individueel, in een duo of een trio.
Een trioles duurt een uur en kost per persoon 10 euro excl. BTW!
In overleg met de docent kies je zelf liedjes uit waarmee je aan de slag gaat. Vervolgens werken we aan je techniek en interpretatie. Heb je iets speciaals om naar toe te werken, zoals een auditie of een optreden? Dan is individuele les perfect voor jou!
Wil je meer individuele aandacht dan je in een groepsles zou krijgen, maar wel samen met anderen aan meerstemmigheid werken? Overweeg dan een duo- of trioles! 

Deze lessen worden gegeven aan leerlingen vanaf 7 jaar.
   

ROODBORSTJES

Zanglessen voor de allerkleinsten!
Roodborstjes zijn lessen voor kinderen die nog geen teksten mee kunnen lezen (groep 1, 2 en eventueel 3).
Bij het indelen van de groepjes zorgen we er natuurlijk voor dat je bij vriendjes en vriendinnetjes van je eigen leeftijd ingedeeld wordt.


We leren korte liedjes en muzikale basisvorming aan de hand van spelletjes, verhaaltjes en dansjes. De lessen worden gegeven via de alom geroemde Zangexpress-methode. 

De groepjes bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 kinderen, en vallen onder het tarief voor groepslessen.

LIJSTERS

Lijsterlessen zijn bedoeld voor basisschoolleerlingen die al goed teksten mee kunnen lezen (groep 3 tot en met 8). Bij de groepsindeling zorgen we er natuurlijk voor dat je bij kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau ingedeeld wordt!

De
ZangExpress-lessen worden aangevuld met de nieuwste Nederlands- en Engelstalige hits en we werken aan je techniek, performance en muzikale vorming. Zo sta je binnen de kortste keren als een echte ster op het podium! 

De groepjes bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 kinderen, en vallen onder het tarief voor groepslessen. 

BLACKBIRDS

Middelbare scholieren kunnen terecht bij Blackbirds! Samen met jongeren van je eigen leeftijd kies je in overleg met de docent zelf die liedjes uit waar jullie aan gaan werken. 

De groepjes bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 leerlingen, en vallen onder het tarief voor groepslessen. 

VOLWASSENEN POPKOOR

Voor volwassenen die gezellig samen willen zingen is er het popkoor. We werken aan meerstemmige liedjes en natuurlijk is er ook aandacht voor techniek en interpretatie!
De muziek die we behandelen varieert van Adele en Beyoncé tot the Beach Boys en Cyndi Lauper. Hits van nu gemixt met de leukste nummers van vroeger!

Het koor bestaat uit minimaal 6 zangers en zangeressen en valt onder het tarief voor groepslessen.