create your own website

Dominik Sehlbach

Dominik geeft al meer dan 10 jaar drumles. Hij heeft vooral privé les gegeven, maar ook voor muziekscholen in o.a. Hamburg, Rotterdam, Weurt en Mill gewerkt.
Dominik geeft momenteel les op vrijdagen. 

Dominik is muzikaal erg veelzijdig. Hij heeft in zijn jeugd veel klassieke muziek gemaakt, zowel op fagot als ook met klassiek slagwerk. Dit leidde hem onder andere op een tournee door China in 2012/13.
In 2014 heeft hij de Pop Academy van Codarts, Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam afgerond. Hier studeerde hij het hoofdvak drums, maar volgde daarnaast ook gitaar-, bas- en pianolessen. Hij deed minors in wereldmuziek compositie en pop songwriting.

In zijn drumles besteedt hij veel aandacht aan een muzikale invulling van de drumpartij. Creativiteit en uitvoering zijn hierbij erg belangrijk. Tegelijkertijd let hij op een goede techniek om de groei van zijn leerlingen te waarborgen en letsels voor te buigen. 

Naast het lesgeven speelt Dominik in verschillende bands (o.a. Black Djangos en Lucky Brasstards) waarmee hij regelmatig optreedt.